Vergroot het medewerkersbewustzijn rondom dataveiligheid!

Loosdrecht, 17 augustus 2021 – Awaretrain en KCM Group bundelen de krachten! De nieuwe dienstverlening van KCM Group, te wetende het Security Awareness Platform, richt zich specifiek op het continu en aantoonbaar verhogen van de bewustwording op het gebied van veilig werken met gegevens onder jouw medewerkers. Met deze nieuwe samenwerking zorgen wij ervoor dat wij, naast bestaande functies in ons Security Awareness Platform, nu ook de excellente e-learnings over veilig werken met data van Awaretrain kunnen aanbieden aan onze klanten. Zo bieden wij de klant een alles-in-één platform aan.

Veiligheid binnen handbereik met een totaalpakket op alle devices
KCM, specialist in het meten, weten en verbeteren op het gebied van medewerkers en klanten, helpt organisaties om een stap verder te zetten. Met de kennis, ervaringen en oplossingen die wij met Awaretrain samen combineren, is het gangbare (web)platform een compleet alles-in-één pakket voor elke organisatie. Het platform stelt door middel van pushnotificaties continu uitdagende vragen om de kennis van de gebruikers te testen. Tevens beschikt de app over een kennisbank met actuele items rondom dataveiligheid. Eventuele incidenten kunnen eenvoudig worden gemeld en worden bijgehouden. Met het KCM Security Awareness Platform heb je altijd bewijs dat je er alles aan hebt gedaan om risico’s te vermijden. Wij zijn altijd met onze klanten in gesprek over hoe we onze oplossingen nóg beter kunnen maken. Hierdoor innoveren wij snel verder.

We zijn erg blij dat KCM Group onze online trainingen als de perfecte aanvulling voor hun platform ziet,” aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO bij Awaretrain. “Hiermee geven ze de klant die op zoek is naar meertalige security awareness training de juiste tools om hun medewerkers de sterkste schakel te maken in informatiebeveiliging. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

 

Over de e-learnings van Awaretrain
Awaretrain creëert bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging, cyber security en privacy.  Met de trainingsmodules, games en kennistesten van Awaretrain (verkrijgbaar in meerdere talen) leren medewerkers om risico’s te herkennen en veilig te werken. Het creëren van bewustwording en gedragsverandering is geen eenmalige actie, maar een continu proces. Er zijn ruim 40 modules beschikbaar die door de medewerkers kunnen worden gevolgd op het moment dat het hen het beste uitkomt.

Wij kijken uit naar de samenwerking!
Met het nieuwe Security Awareness Platform is het dienstenpakket nog completer. KCM Group kijkt uit naar de samenwerking met Awaretrain om verdere internationale stappen te kunnen zetten.


Voor vragen kunt u contact opnemen met
Edwin van Wijk T: +31 (6) 535 953 59 | E: edwin.vanwijk@kcmgroup.eu
KCM Group B.V. | Frans Halslaan 23D | 1231 BB Loosdrecht, Nederland
T: +31 (0)35 544 98 00 | E: welcome@kcmgroup.eu