Loosdrecht, 19-10-2020

Evolve IP en KCM Group lanceren samen een unieke integratie voor klantfeedback binnen het hosted omni-channel contact center

Evolve IP en KCM Group hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen een unieke integratie voor klantfeedback binnen het hosted omni-channel contact center van Evolve IP.  Deze integratie stelt bedrijven in staat om continu, realtime en over alle contactkanalen de klanttevredenheid te meten. De waardevolle inzichten die op deze manier vergaard worden zijn 24/7 beschikbaar om direct op in te spelen.

“In deze tijd met alle uitdagingen die er zijn rondom het massaal thuiswerken komt deze integratie op een perfect moment. We brengen werken op afstand middels het hosted omni-channel contact center van Evolve IP en alle tools om de kwaliteit te monitoren en verbeteren middels klantfeedback surveys en de KCM QM Module samen op één plek. Dit is de toekomst.”, aldus Martine Ferment, Directeur Operations bij KCM Group.

Hoe werkt het?
Via de KCM Survey app binnen Online Contact Center (het hosted omni-channel contact center van Evolve IP) bent u 24/7 in staat om direct na afhandeling van uw klantcontacten feedback hierover te verzamelen en kunt u direct met de waardevolle inzichten die hieruit voortkomen aan de slag.
• Na ieder klantcontact wordt de klant uitgenodigd om het gesprek te beoordelen middels een online survey.
• Deze uitnodiging kan handmatig of volledig geautomatiseerd worden verstuurd via talloze kanalen, zoals (o.a.): e-mail, WhatsApp of SMS.
• De vragen die gesteld worden aan de klant worden in overleg met u opgesteld.
• Experts van KCM Survey adviseren en begeleiden u in het opstellen van uw survey en ontwerpen hierbij voor u het optimale resultatendashboard.
• Uw klant vult de online survey in en de resultaten worden real-time beschikbaar gemaakt in de KCM Survey app binnen Online ContactCenter.
• U werkt vanuit één interface, waarbinnen uw medewerkers de gesprekken afhandelen én u in één oogopslag klantbeoordelingen kunt bekijken en daarop acteren.
• U hebt alles voorhanden om uw contact center te managen, klanttevredenheid te meten en direct bij te sturen waar nodig.

Meer weten? Vraag de one-pager aan!