Ready for your Next adventure?

De wereld om ons heen verandert continu. Dat geldt ook voor onze wensen en behoeften. Zo startte KCM – toen nog De Klantcontact Monitor – in 2011 met het ontwikkelen van het KCM platform. Dat is ons softwarehuis waarbinnen we onderzoeken uitvoeren en de resultaten presenteren in onze dashboards. Eind 2012 was de software af, en daarmee werd KCM een feit: real-time, altijd en overal inzicht in je klant- en medewerkerstevredenheid.

Intussen zijn we alweer 10 jaar verder en zijn we niet gestopt met groeien en doorontwikkelen. Ons platform kan nu ontzettend veel meer en we hebben heel wat extra knappe koppen rondlopen die met je mee kunnen denken over alles rondom je klant- en medewerkertevredenheidsonderzoeken. Hier zijn we dan ook erg trots op; al 10 jaar lang verschaffen wij talloze opdrachtgevers waardevolle inzichten, en dat hopen we nog heel lang te doen. Om jouw wensen en behoeften te blijven overtreffen, lanceren wij met trots ons verbeterde platform: KCM Next.

Benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten en technologieën? Hieronder alvast een tipje van de sluier:


 

 

1. Integrale aanpak

Bij KCM willen we alles zo makkelijk mogelijk maken. Zo bieden wij vanaf nu een integrale aanpak in het KCM Next platform, voor alle diensten die wij leveren. Met slechts één inlog kun jij gebruik maken van bijvoorbeeld All You Can Learn (leren), Quality Monitoring en de diensten van Survey (klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek).Zo heb jij alles in één platform. Wel zo makkelijk!

Jouw one-stop-shop
Een ambitieuze missie, weet ook Edwin van Wijk. “We brengen met KCM Next onze diensten volledig samen op één online platform. Zo houden we het simpel en toegankelijk.
Het afgelopen jaar hebben wij als KCM een grote groei meegemaakt. Het platform is daardoor flink meegegroeid. Alles om jouw wensen en behoeften te overtreffen!

2. Self-service

Self-service is geen nieuw concept. Wanneer je op vakantie gaat check je tegenwoordig zelf in, zonder hulp van een charmante steward of stewardess. Ook bankzaken regel je zelf; acceptgiro’s op de bus doen bij de bank is verleden tijd. Dit alles met het doel om het voor jou zo efficiënt mogelijk te maken.Inmiddels is het stukje zelfbediening niet meer weg te denken. Hierdoor hebben gebruikers een actievere rol in hun eigen reis. En die eigen reis willen wij jou ook geven! 🚀
In KCM Next heb jij als gebruiker toegang tot een handige self-service functionaliteit. Self-service is een benadering waarbij jij als gebruiker toegang krijgt tot hulpmiddelen om zelf oplossingen te vinden, zonder dat je onze hulp nodig hebt. Zo bouw jij bijvoorbeeld gemakkelijk jouw eigen vragenlijst of vragenbibliotheek. Iedereen binnen jouw organisatie kan hierdoor zelf aan de slag. Toch hulp nodig van één van onze professionals? We gaan verder dan met je meedenken. We kunnen het ook volledig voor je doen als je dat als klant wenst. We bieden het gehele spectrum van self- tot full service.

3. Openheid: een belangrijke feature

In je organisatie gebruik je verschillende softwareprogramma’s. Hoe makkelijk andere programma’s kunnen samenwerken, hangt af van hoe open ze zijn. Het KCM Next Platform heeft een benadering waarbij API’s (Application Programming Interface) belangrijk zijn. Het is een manier waarop verschillende softwareprogramma’s met elkaar kunnen communiceren. Zo is het relatief makkelijk om de software die je al gebruikt in je organisatie, te koppelen aan ons platform. Via deze weg helpen we je beter te presteren, heb je toegang tot alle gegevens die wij verzamelen en kunnen wij beter integreren in jouw softwarelandschap.

KCM Next kan gemakkelijk worden gebruikt met andere softwareprogramma’s. Het heeft veel mogelijkheden om gegevens automatisch te delen, zoals bijvoorbeeld informatie over mensen die je wilt uitnodigen voor onderzoek. Ook kan het programma gegevens uitwisselen die door respondenten zijn ingevuld. Deze gegevens kunnen gebruikt worden in dashboards van andere programma’s zoals PowerBi en Tableau, of in een datawarehouse. Naast gegevens uitwisselen kun je processen slim aan elkaar knopen. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch een opvolgproces in je CRM-omgeving starten op basis van een signaal uit een klanttevredenheidsonderzoek.
Kan een mederwerker verbeteren op bepaalde punten? Wijs dan automatisch een training toe. Blijkt uit het klanttevredenheidonderzoek dat de score lager is dan een 6? Wijs dan automatisch een training uit de KCM All You Can Learn toe.

4. Alle devices

Vanaf nu is het nog eenvoudiger om inzicht te krijgen in jouw platform. Je hebt vanaf nu toegang tot het platform vanaf elk device, zoals je telefoon, iPad of laptop. Waar je ook bent, altijd verbonden en productief!

Zo kun je eenvoudig de resultaten bekijken, een vragenlijst opstellen of zien wie al een training heeft gevolgd. Daarnaast bieden wij uitgebreidere mogelijkheden om meer met je data en resultaten te doen. Zonder dat je iets hoeft te installeren, wordt de data niet alleen getoond in je dashboard, maar ook in workflows. Zo maken wij het jou nog gemakkelijker en efficiënter om gebruik te maken van jouw platform.

Tevreden_klanten_KCM

Meer weten?

Interesse in een demo? Vraag hem hier vrijblijvend aan!

Demo aanvragen