Bonprix van start bij de Klantcontact Monitor!

Het bedrijf bonprix

Sinds 2004 is bonprix – dochteronderneming van de OTTO-groep – gevestigd in Nederland. Zij levert meer dan vier miljoen catalogi per seizoen en kenmerkt zich door Europese, betaalbare en gevarieerde mode, met oog voor kwaliteit. Voor trouwe klanten is de kwaliteit van de dienstverlening de belangrijkste reden om weer bij bonprix te bestellen. Omdat bonprix klantgerichtheid als speerpunt in haar beleid heeft ingebouwd, kan zij rekenen op tevreden klanten.

De klantvraag van bonprix

Alhoewel bonprix al inzicht heeft in de tevredenheid van haar klanten, zijn ze op zoek gegaan naar een meer innovatieve manier om feedback te verzamelen. Zodra de klant telefonisch contact heeft gehad met een bonprix-medewerker, ontvangt hij/zij een dag later een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Op die manier verzorgt de KCM continu onderzoek waarbij bonprix via het dashboard makkelijk en realtime inzicht heeft in de waardevolle antwoorden.

Waarom KCM Survey?

Onze huidige partner contactcenter Cendris heeft ons KCM aangeraden, want beiden werken al samen voor verschillende andere opdrachtgevers. Wat KCM aanbiedt komt tegemoet aan onze verwachtingen en we kunnen het goed met elkaar vinden’’aldus Tony Blanchard (coördinator Dutch and Flemish Operations).