Underlined en KCM gaan partnerschap aan

Loosdrecht, 27 januari 2021 – Het jaar 2021 begint met een mooie partnerschap voor KCM, dé organisatie in meten van klant- en medewerkerstevredenheid, en Underlined, de organisatie die inmiddels marktleider is op het gebied van text mining. Met dit partnerschap kunnen Underlined en KCM real-time inzichten geven en worden verbeterkansen visueel inzichtelijk gemaakt voor organisaties. Met de nieuwe verzegelde samenwerking zullen stappen worden gezet in Europa. Underlined gaat KCM helpen om antwoord te geven op de klantvraag van morgen.

Organisaties helpen om nog klantgerichter te worden
De nieuwe internationaal georiënteerde samenwerking gaat ideeën samenbrengen, handvatten bieden voor klantcontactcenters en Customer Experience professionals helpen met oplossingen die snel toepasbaar zijn. De activiteiten van beide organisaties rondom het optimaliseren van de klantinteractie en klantervaringen gaan toonaangevende oplossingen naar een hoger niveau tillen en bieden de mogelijkheid om productontwikkeling te versnellen.

Het team van Underlined ontwikkelden de afgelopen jaren, tezamen met toonaangevende universiteiten, onder andere uitermate sterke text mining oplossingen voor diverse branches en passen dit reeds toe bij vele organisaties in Nederland. Zij beschikken over passende en continu lerende taxonomieën met een zeer hoge betrouwbaarheid en leggen verbanden tussen de beschikbare klant- en contactdata en klantfeedback uit onderzoek. Hiermee wordt het feitelijke klantgedrag zichtbaar en wordt de emotie meetbaar die ten grondslag ligt aan dat gedrag. Theo van der Steen, directeur Underlined, vertelt het volgende: “Voice en Conversational Intelligence zijn steeds meer een onderwerp van gesprek als we het hebben over digitale transformatie. Discussies over de integratie van voice worden steeds vaker gevoerd. Zo zal in het komende jaar een verdere verdieping van Conversational Intelligence plaatsvinden waarbij ook feedback een essentieel onderdeel is.’

Het partnerschap komt op een zeer cruciaal moment, nu marketing-, CX en klantcontactprofessionals wereldwijd voor grote uitdagingen staan; van veranderend gedrag en verwachtingen bij consumenten, een nieuwe medewerkersbeleving tot digitale transformatie.  De hedendaagse uitdagingen hebben organisaties ertoe aangezet om verder te gaan dan omnichannel en echt te differentiëren en te concurreren op klantervaring. Met de internationaal aanhoudende beperkingen als gevolg van de pandemie, is ook het typische consumentengedrag verstoord, waarbij organisatie zich aanpassen om klanten op nieuwe manieren te ondersteunen. Door de real-time inzichten en de verbeterkansen, weet jij snel wat de verbeterpunten voor jouw organisatie zijn en helpen wij om jouw organisatie nóg klantgerichter te maken. Of je nu op kanaal- of procesniveau wilt gaan meten, wij hebben alle kennis, expertise en tools in huis om het onderzoek perfect aan te laten sluiten op jouw wensen en vragen.

Ecosysteem met bewezen impact op klant- en bedrijfswaarde

Met de fundamentele versnelling die in de digitale transformatie en in de experience economie wereldwijd is gemaakt, is niet alleen onze technologie veranderd maar ook de

hele manier waarop we zakendoen. Daarom is het van belang dat we kennis, ervaring en ook oplossingen delen want hoe beter het klantcontact en de klantbeleving binnen jouw organisatie zijn ingericht, hoe loyaler je klanten zijn. Dankzij onze expertise hebben we geleerd de nuances van de sector te begrijpen en oplossingen te leveren die de klantervaringen optimaliseren en medewerkers ondersteunen.

KCM kijkt uit naar de samenwerking met Underlined om de stappen internationaal verder te kunnen zetten en te werken aan een ecosysteem. Een ecosysteem dat waarde zal toevoegen door het aanbieden onze van state-of-the-art diensten met bewezen impact op klant- en bedrijfswaarde.

Analyse, rapportages, of het implementeren van verbeteracties? Niets is ons te gek! 

KCM Group B.V. | Frans Halslaan 23D | 1231 BB Loosdrecht, Nederland
T: +31 (0)35 544 98 00 | E: welcome@kcmgroup.eu | W : kcmgroup.eu
Noot voor de pers: voor vragen kunt u contact opnemen met Edwin van Wijk. T: +31 (6) 535 953 59 |
E: edwin.vanwijk@kcmgroup.eu