Cases

Ontdek hoe onze opdrachtgevers klant- en medewerkergerichter werden. Wij hebben al meer dan 20 jaar met veel organisaties mogen samenwerken in het optimaliseren van klantcontact en Customer Experience.

 

METEN . TRAINEN . VERBETEREN .

Samen hebben we mooie resultaten behaald. En daar zijn we trots op.

ETB Support Solutions kiest voor KCM Academy

KCM Academy, ETB

Lees meer

Werken aan een 8+ dienstverlening: op klantsafari bij Waternet

Lees meer

Meebuigen met smileys van de klant

Klantgesprekken beluisteren en servicemedewerkers beoordelen op zowel soft als hard skills, op de klantcontactafdeling van de Belgische zorgverzekeraar Partenamut is dat al jaren gemeengoed. Net als het twistpunt: de welgemeende verbetersuggesties van de QM-coaches. “Daar zitten klanten toch niet op ...

Lees meer

Utrechtse brandstof om continu te verbeteren

Klachten zijn een belangrijke graadmeter voor de tevredenheid van burgers. Door van klachten te leren, kan een organisatie zich bovendien steeds verbeteren. De gemeente Utrecht gaat inmiddels een stapje verder en meet structureel de tevredenheid over de wijze waarop een ...

Lees meer

Kan KCM wat voor u betekenen?

Wij helpen u graag met verder verbeteren door waardevolle inzichten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact

Vraag nu de demo aan!

Wilt u zien welk online klantbelevingsdashboards u het beste inzicht geeft, graag uw eigen klantinteractie scannen of de All-You-Can-Learn Academy doorlopen waar uw hele organisatie voor één vaste maandbedrag alle opleidingen kan volgen? Vraag dan nu snel de demo aan.

Aanvragen