Onze diensten

Exposing Opportunities – Kansen bieden én benutten

Natuurlijk meten wij klant- en medewerkerbelevingen. Dat kan niet zonder een vorm van onderzoek. Maar het stopt niet als de cijfers bekend zijn. Bij ons gaan we dan juist verder.

Wij kunnen niet wachten om samen met jou met die cijfers en inzichten aan de slag te gaan. Wij ontwikkelen, analyseren, maken de juiste strategie en leveren de roadmap voor verbeteringen. Alles om jouw organisatie een stap verder te brengen, te verbeteren en klant-  en medewerkergerichter te maken. Pas dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Wij werken nooit alleen aan onderzoeken en inzichten. Wij doen dit altijd samen mét en vóór jou en gaan een paar stappen verder om echte veranderingen te realiseren. Of het nou gaat om jouw klanten en/of jouw medewerkers. Wij helpen eerst met het continue krijgen van waardevolle inzichten. Dan weet je écht hoe er over jouw organisatie gedacht wordt.

 


 


 

All You Can Learn

Wil je jouw medewerkers trainen om beter te kunnen omgaan met klanten? Dan is All You Can Learn (AYCL) wat voor jou!

KCM deelt alle kennis en praktijkervaring op het gebied van klantcontact die je nodig hebt. Voor één vaste prijs per maand, alle e-learning modules online beschikbaar voor alle medewerkers. Wij ontwikkelen ready-to-use, online modules. Onze bestaande trainingen voegen wij samen in één All You Can Learn abonnement. Je selecteert de relevante modules waar je mee wilt beginnen. Alle medewerkers kunnen hiervan onbeperkt gebruik maken.

Jaarplan Generator

Samen en op korte termijn tot een plan komen, dat zo concreet is dat jij en jouw organisatie direct wat wat er gedaan moet worden. Niets is zo frustrerend als plannen die niet worden waargemaakt. Met de KCM Jaarplan Generator bepaal je zelf met welke onderwerpen je aan de slag gaat. De Jaarplan Generator bestaat uit verschillende stappen die je doorloopt, voordat je jouw plan lanceert. Deze stappen kan je, indien gewenst, alleen óf samen met KCM doen.

 
 

StembureauSucces

StembureauSucces is dé manier van trainen van stembureaumedewerkers. Deze online training is kostenefficiënt, interactief en informatief. Onze klanten krijgen al sinds 2010 het beste uit twee werelden: de inhoudelijke expertise van het ministerie van BZK, gecombineerd met de kennis en ervaring van KCM op het gebied van (online) opleiden. Zoek je naar een kosten- en tijdbesparing? Training van hoge kwaliteit? Volledige kennis- en kundneniveau van de deelnemers (en grip)?

 

Security Awareness

Met het Security Awareness Platform kun je 24/7 jouw organisatie helpen veilig met gegevens om te gaan. Je medewerkers worden gepersonaliseerd geholpen om met zo min mogelijk moeite de juiste dingen te leren en te doen, contact te leggen in geval van vragen en krijg je inzicht in hun kennis en gedrag.


 


 

Bereikbaarheidsonderzoek

Het Bereikbaarheidsonderzoek is door KCM zelf ontwikkeld en is sinds 1992 op de Nederlandse markt. Vanuit ons specialisme veroverden wij al snel een leidende rol op dit gebied in Nederland. Het telefoon- en e-mailgebruik van jouw organisatie wordt vertaald naar marketing, dienstvaardigheid en klantgerichtheid. De effectiviteit en efficiency worden op basis van mystery calling of via e-mails objectief gemeten.

 

Ook jouw klantcontact verbeteren?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan en kom erachter hoe je het verschil kunt maken!

Meer informatie