Onze diensten

Exposing Opportunities – Kansen bieden én benutten

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van onderzoek, bieden wij een integrale softwareoplossing die je in staat stelt het optimale uit je diensten, processen en mensen te halen op een eenvoudige en efficiënte wijze.

Ons platform is gebruikersvriendelijk en visueel aantrekkelijk met state-of-the-art dashboards. En bovendien te integreren met je eigen systemen én, last but not least, zeer uitnodigend voor respondenten.  

 


 


 

Klantbeleving

Wij bieden inzicht in de mening van jouw klanten over jouw dienstverlening en maken verbeterpunten concreet en inzichtelijk. Daarin gaan we verder dan andere dienstverleners! We meten eenmalig, periodiek of continu en activeren jou en jouw collega’s direct op basis van deze inzichten door workflows in te richten met concrete acties. Zo kun je direct reageren op klantfeedback. Dit kan binnen ons platform “KCM Next” of op jouw eigen platform. 

Kwaliteit en bereikbaarheid 

Is jouw organisatie goed bereikbaar? En hoe is de kwaliteit van je klantcontact? Wij identificeren welke onderwerpen binnen jouw organisatie extra aandacht behoeven. Dit doen we door middel van kwaliteitsanalyses, mystery of bereikbaarheidsonderzoeken en/of quality monitoring. We richten ons hierbij op het daadwerkelijke klantcontact en hanteren de door jou gewenste kwaliteitseisen. Onze ervaren professionals en auditoren werken graag samen met jou om dit te bereiken! 

 

  

Medewerkerbeleving

Medewerkers zijn het visitekaartje en de drijvende kracht van jouw organisatie. Het is daarom van groot belang om de medewerkerbeleving te meten, monitoren en indien nodig te verbeteren. Met een nulmeting en effectmetingen krijg je direct inzicht in welke thema’s belangrijk zijn voor jouw medewerkers en waar je aandacht aan moet besteden. Als een bepaald thema meer verdieping vereist, kun je met een kort thema-onderzoek verder aan de slag. Het is bewezen dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! 

 

 

Training

Met All You Can Learn biedt KCM korte, krachtige e-learnings, specifiek gericht op gespreksvaardigheden. Op basis van de uitkomsten uit de klantbelevingsonderzoeken en de kwaliteitsanalyses, krijgt de medewerker een passende e-learning aangeboden. Zo krijgt iedere medewerker precies wat nodig is voor de eigen ontwikkeling en verbetering. Deze e-learnings zijn geïntegreerd in ons platform. Liever beschikbaar maken via je eigen LMS? Dan kan natuurlijk ook! Een goed getrainde medewerker maakt het verschil in jouw dienstverlening. 

 


 


 

Inzicht 

KCM Group gaat verder waar anderen stoppen: Meten – Inzicht – Acties – Verbeteren. Omdat deze stappen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en het succes bepalen voor jouw organisatie, integreren wij ze in één platform. Wij meten en analyseren jouw data en kunnen dit zelfs in een op maat gemaakte BI omgeving presenteren. In deze rapportages combineren we alle data die KCM Group voor je verzamelt, samen met jouw eigen data. Zo hebben alle afdelingen en stakeholders van je organisatie altijd precies de insights die zij nodig hebben.

 

 

Demo aanvragen

Vraag dan vrijblijvend een demo aan en kom erachter hoe je het verschil kunt maken!

Meer informatie