EVENTS

KCM deelt graag kennis met jou!

Kijk snel boven in het menu van onze website onder ‘Events’ om te zien wat er op het programma staat en meld je snel aan!

Wij organiseren regelmatig interessante en inspirerende events die gratis toegankelijk zijn. We laten je zien hoe je je klant- en medewerkerbeleving kunt verbeteren op basis van je onderzoeksdata. We delen kennis en geven je graag tips waar jij zelf mee aan de slag kunt om je dienstverlening te optimaliseren. Leuk en nuttig toch?

Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma voor 2024. Binnenkort lees je hier meer informatie over.

 

Aankomende evenementen

Hieronder staan de evenementen die we op dit moment hebben gepland. Staat er niks voor jou tussen? Geen nood! We organiseren regelmatig evenementen voor verschillende doelgroepen. Wil je dat we je op de hoogte houden van onze evenementen? Klik dan op onderstaande knop en vul je gegevens in.

Hou mij op de hoogte!

Workshop voor gemeenten

Meten = weten verbeteren!

📍Gemeente Tilburg – Stadswinkel
🗓️ Woensdag 12 juni 2024
🕘 09:00 tot 13:15 uur

Gemeente Tilburg neemt ons mee in haar proces Melding Openbare Ruimte (MOR) en illustreert de uitdagingen die daarbij komen kijken in een praktische casus. Laat je inspireren door onze workshopleider Jan Roelof Steenbergen en werk vervolgens in kleine intervisiesessies aan het perfecte proces MOR!

Kortom, mis het niet en meld je nu aan!

(Beperkt aantal plekken beschikbaar.)

 

Aanmelden

Webinar voor gemeenten

Het groot landelijk kwaliteits- en bereikbaarheidsonderzoek!

💻 Dinsdag 24 september 2024
10:00 uur tot 11:30 uur

In ons mystery-onderzoek meten we de kanalen: e-mail en telefonie. Daarbij kijken we naar de kwaliteit en bereikbaarheid van gemeenten in Nederland. Tijdens het webinar bespreken we de resultaten van dit onderzoek.

Ben jij ook benieuwd naar de resultaten van het onderzoek?

Meld je dan nu aan!

En nodig ook gerust je collega’s uit.

 

Aanmelden