Jouw gemeente en KCM

Samen creëren we een gelukkige gemeente! Tevreden inwoners, ondernemers en blije medewerkers, dát bepaalt het succes van jullie gemeente. Of het nu gaat om het verbeteren van de klantbeleving of het motiveren van jullie team, wij leveren de tools en ondersteuning die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

Met onze slimme software wordt de tevredenheid meten en feedback verzamelen eenvoudig, zodat jullie de juiste acties kunnen ondernemen. Niet voor niks is ons motto: MEEDENKEN – METEN – INZICHT – ACTIE. Laten we samen werken aan een toekomst waarin jullie gemeente bloeit en iedereen een stem heeft!

HOE GEMEENTE TILBURG

De kwaliteit van processen en dienstverlening verbetert

We gaan in gesprek met Fiona Damen, Adviseur dienstverlening bij de Gemeente Tilburg. Hoe meten en verbeteren zij de kwaliteit binnen hun gemeente op de verschillende producten en diensten? En wat zijn 4 praktische tips hoe je de respons van de onderzoeken verhoogt?

Lees meer

HOE GEMEENTE MAASHORST

De bereikbaarheid verbetert van hun vak-afdelingen

Veel gemeenten herkennen de uitdaging: de bereikbaarheid van vak-afdelingen. Vaak is het klantcontact center (KCC) goed bereikbaar voor de inwoner. Alleen wanneer er vervolgens een specifieke afdeling nodig is voor antwoord op een bepaalde vraag of bij een probleem, dan wordt het uitdagender. Zeker wanneer er ook nog eens sprake is van een gemeentelijke fusie. Gemeente Maashorst vertelt over hun aanpak.

Lees meer

HOE GEMEENTE HOEKSCHE WAARD

Maar liefst een respons van 38% realiseert op het meten van het Wmo‑proces

Gemeente Hoeksche Waard onderzoekt drie verschillende onderdelen van het Wmo-proces. Ondanks de wachtlijsten waar inwoners mee te maken krijgen, zijn de uitkomsten van de verschillende onderzoeken verrassend. Welke onderdelen van het proces meet de gemeente? Wat is de verklaring voor de hoge respons en de hoge cijfers van de respondenten? En wat gebeurt er met de uitkomsten van de onderzoeken? We gaan in gesprek met Rosanne de Pauw, beleidsadviseur Wmo en Mirjam van der Weel, adviseur uitvoering Wmo.

Lees meer

Wil jij ook een gelukkige gemeente creëren?

Bekijk samen met één van onze business managers hoe je de dienstverlening van jouw gemeente nog beter kunt maken.

 

Ik wil ook een gelukkige gemeente