KCM = meten en verbeteren

Onze experts staan voor jou klaar

Binnen KCM werken onze experts naadloos samen om de klant- en medewerkerbeleving structureel te verbeteren. Door waardevolle inzichten te bieden en organisaties en medewerkers te ontwikkelen met ons totaalpakket aan diensten waarmee jouw Customer Experience naar grote hoogte kan groeien. Bij ons staan mensen centraal. Want dat is waar het werkelijke onderscheid ligt.

KCM SurveyExposing perceptions

KCM Survey biedt waardevolle inzichten, kennis en ondersteuning op het gebied van customer en employee experience. Survey denkt mee, doet mee en werkt als een partner aan jouw onderzoek. Ze denkt mee over de onderzoeksdoelen en de vragenlijsten: wat kan er gemeten kan worden, hoe kunnen we dit goed implementeren en hoe kunnen we dit in de resultaten meenemen. Opdrachtgevers kiezen voor KCM Survey omdat:

  • Zij directe inzichten krijgen.
  • Zij advies krijgen over de inzichten en de vervolgacties die binnenkomen;
  • Een gebruiksvriendelijk, persoonlijk belevingsdashboard wordt geleverd;
  • KCM inzichten verstrekt waar jij vandaag direct mee aan de slag kunt;
  • Wij helpen om de loyaliteit en retentie te verhogen, faalkosten te verlagen en Customer Experience processen te optimaliseren.

 

     

KCM AcademyExposing talents

KCM Academy is dé partner voor Learning Development & Training.

Onze diensten zijn ingedeeld in 3 groepen:

  1. Learning Strategy & Design. Hoe kun je op de meest effectieve manier opleiden? Onze Learning Development expertise geeft jou inzicht in leertrends.
  2. Learning Share. NIEUW: ready-to-use, online academies voor Customer Experience, Project management (Prince2/PMA) of andere vakgebieden (All You Can Learn abonnement).
  3. Learning Connect.  Een modern platform, ingericht voor uw organisatie, met rapportages op voortgang en toetsuitslagen. Connecties met andere platforms middels Single Sign-on /LTI. Updates worden door ons automatisch uitgevoerd zodat de hosting altijd bij jou past.

KCM Academy zorgt voor beter opgeleide medewerkers en structurele performance groei. Wij helpen jouw mensen om dit voor elkaar te krijgen.

 

     

KCM ProfessionalsExposing potential

KCM Professionals: jouw partner voor audits, advies en verbeterprojecten.

Wij staan voor het leveren van waardevolle audits van Customer Interaction, passende strategieën, excellente roadmaps en succesvolle veranderingen. Het optimaliseren van jouw processen, systemen en strategie staat bij ons centraal.

KCM Professionals werkt samen en stelt als doel om jou in je kracht te zetten met gebruik van onze modellen, methodieken en een flinke dosis aan best practices ervaringen. Met KCM Professionals breng jij het potentieel van jouw organisatie aan het licht.

 

Wil je weten wat jij met KCM kan doen?

Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken samen met jou welke diensten het beste bij jouw wensen aansluiten. Samen gaan we voor een betere klant- en medewerkerbeleving!

Contact