METEN . TRAINEN . VERBETEREN

De experts in onze teams staan voor u klaar

Binnen KCM werken onze experts naadloos samen om de klant- en medewerkersbeleving van onze opdrachtgevers structureel te verbeteren. Door waardevolle inzichten te bieden en organisaties en medewerkers te ontwikkelen, bieden wij u een totaalpakket aan diensten waarmee uw Customer Experience naar grote hoogte kan groeien. Bij ons staan mensen centraal. Want dat is waar het werkelijke onderscheid ligt.

KCM SurveyExposing perceptions

KCM Survey biedt waardevolle inzichten, kennis en ondersteuning op het gebied van customer en employee experience. Survey denkt mee, doet mee en werkt als een partner aan uw onderzoek. Ze denkt mee over de onderzoeksdoelen en de vragenlijsten: wat kan er gemeten kan worden, hoe kunnen we dit goed implementeren en hoe kunnen we dit in de resultaten meenemen. Opdrachtgevers kiezen voor KCM Survey omdat:

  • Zij directe inzichten krijgen.
  • Zij advies krijgen over de inzichten en de vervolgacties die binnenkomen.
  • Een gebruiksvriendelijk, persoonlijk belevingsdashboard wordt geleverd.
  • KCM inzichten verstrekt waar u vandaag direct mee aan de slag kunt.
  • Wij helpen om de loyaliteit en retentie te verhogen, faalkosten te verlagen en Customer Experience processen te optimaliseren.

 

     

KCM AcademyExposing talents

KCM Academy is de partner voor Learning Development & Training.

Onze diensten zijn ingedeeld in 3 groepen:

  1. Learning Strategy & Design. Hoe kunt u op de meest effectieve manier opleiden? Onze Learning Development expertise geeft u inzicht in leertrends.
  2. Learning Share. NIEUW: ready-to-use, online academies voor Customer Experience, Project management (Prince2/PMA) of andere vakgebieden (All You Can Learn abonnement).
  3. Learning Connect.  Een modern platform, ingericht voor uw organisatie, met rapportages op voortgang en toetsuitslagen. Connecties met andere platforms middels single sign on/LTI. Updates worden door ons automatisch uitgevoerd zodat de hosting altijd bij u past.

KCM Academy zorgt voor beter opgeleide medewerkers en structurele performancegroei. Wij helpen uw mensen om dit voor elkaar te krijgen.

 

     

KCM ProfessionalsExposing potential

KCM Professionals uw partner voor audits, advies, verbeterprojecten en interim management.

Wij staan voor het leveren van waardevolle audits van Customer Interaction, passende strategieën, excellente roadmaps en succesvolle veranderingen. Het optimaliseren van uw processen, systemen en strategie staat bij ons centraal.

KCM Professionals werkt samen en stelt als doel om u in uw kracht te zetten met gebruik van onze modellen, methodieken en een flinke dosis aan best practices ervaringen. Met KCM Professionals brengt u het potentieel van uw organisatie aan het licht.

 

KCM Systems is ons label dat de technische productontwikkeling uitvoert voor de KCM Group. Zij ontwikkelt voor alle labels de software die ze nodig hebben om de klantdoelstellingen te realiseren.

KCM Systems voldoet aan de hoogste veiligheid- en beveiligingsstandaarden en is volledig GDPR compliant. Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO27001, ISO27002 en NEN7510 normen. Periodiek laten wij PEN-testen uitvoeren volgens de meest actuele veiligheidsstandaarden.

KCM Systems levert binnenkort ook losse modules en combinaties met softwarepakketten. Daarmee kunnen onze opdrachtgevers of andere partijen via een licentie gebruik maken van onze innovatieve software.

KCM Future Lab is het label dat altijd op zoek is naar morgen. Zij zetten de innovatieve ideeën van de wereld, de branche, onze klanten en onszelf om naar (software)ontwikkelingen die bijdragen aan de verbetering van klant- en medewerkersbeleving.

Hoe gebruikt u artificiële intelligentie of tekstanalyse om Customer Experience te verbeteren? En met welke organisaties kunt u het beste vergelijken? Ze ontwikkelen nieuwe manieren van werken, vanuit nieuwe technologieën.

 KCM Future Lab deelt haar inspiratie actief door het organiseren van kennissessies en het beschikbaar stellen van benchmarkgegevens. Zo staan wij dus nooit stil.

Wilt u weten wat wij samen met u kunnen doen?

Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken samen met u welke van onze labels het best bij uw wensen aansluiten. Samen gaan we voor een betere klant- en medewerkerstevredenheid!

Contact