KCM NEXT

Sinds 2012 zijn we toonaangevend in klant- en medewerkerbelevingsonderzoek en zijn we een betrouwbare partner. Vraag dat maar aan onze ruim 300 klanten. Maar ja. Tijden veranderen. Technologie evolueert. En de wensen en behoeften van onze klanten ontwikkelen zich voortdurend. Daarom zijn we enorm trots op KCM Next: hét exclusieve alles-in-één-platform waarmee je onderzoeksdata omzet in acties.

Wij gaan verder waar de cijfers stoppen.

Met het actiegerichte dashboard heb je continu grip op de customer experience (CX) en employee experience (EX). Verbeteren was nog nooit zo eenvoudig!
 

Ook toe aan de Next step?

Overtuig jezelf en bekijk hieronder welke voordelen KCM Next jou biedt.

Ultiem gemak: één platform, één partner

Vanaf nu heb je één partner en platform voor alle typen onderzoeken. Voor elke denkbare afdeling van je organisatie. Welk onderzoek je ook wenst, wij helpen je. Veilig en vertrouwd, met inachtneming van de regels van de AVG.

  • Klantbelevingsonderzoek en intern klantbelevingsonderzoek
  • Kwaliteit & Bereikbaarheid
  • Medewerkerbelevingsonderzoek
  • Marktonderzoek
  • Brancheonderzoek
  • Leveranciersonderzoek

Responsegericht halen we inzichten op door (conversational) surveys, NPS en CES uitvragen, onderzoek, datamining, tekst- en sentimentanalyse en Artificial Intelligence.

Inzichten omzetten in actie met onze intelligente workflow-module: voor verbeteringen waar je klanten echt om geven

Inzichten vertalen naar ‘the next best action’. Dat is mogelijk met onze Workflow Module. Binnen je eigen software wijs je acties rechtstreeks toe aan de relevante persoon of afdeling, zodat je direct kunt reageren op klantfeedback. Of het nu gaat om het signaleren van een probleem aan de juiste persoon of het uitzetten van een taak. Snelle reacties en een korte verbetercirkel worden kinderspel.

En er is meer. Door gerichte veranderingen in processen en je organisatie, voorkom je herhaling van dezelfde klantsignalen. Daarmee werk je aan een lange verbetercirkel. Zo hou je de controle en verbeter je proactief de Customer Experience (CX).

Onze Workflow Module biedt je ook de mogelijkheid om processen slim aan elkaar te
koppelen. Of het nu gaat om het automatisch starten van een opvolgproces in je CRM, op basis van klantbelevingssignalen, of het activeren van een training voor een bepaalde medewerker met onze e-learnings voor klantcontactvaardigheden, ‘All You Can Learn’ . Alles regel je efficiënt in hetzelfde platform.

Misschien wil je wel een coach inlichten voor een Quality Monitoring op een specifieke medewerker? Dat kan ook. Ons platform geeft je de mogelijkheid om de feedbackloop op individueel of kleinschalig niveau eenvoudig te beheren.

Met de Workflow Module behoud je altijd de controle en werk je effectief aan het
verbeteren van de klanttevredenheid. Hiermee hou je de voortgang van je
klanttevredenheidsverbeteringen in het vizier en daarmee sluit je de grote feedbackloop.

Ongekende mogelijkheden met onze Strategic Analytics Module

Onze unieke Strategic Analytics Module (SAM) gaat veel verder dan gewone onderzoeksdata. Naast de basisinformatie, duikt het diep in metadata zoals onderzoekbeschrijvingen, vragenlijsten en responsinformatie. Maar dat is nog niet alles. De module kan zelfs de nuances ontrafelen van tekst- en sentimentanalyse – een krachtig hulpmiddel om de onderliggende gevoelens van jouw klanten te begrijpen.

Alle data slaan we op in een veilige online PostgreSQL-database, gehost in een Microsoft Azure Cloud-omgeving. Deze database werken we dagelijks bij, zodat je altijd met de meest actuele gegevens werkt. Je kunt er ook voor kiezen om deze database zelf te hosten voor extra flexibiliteit.

Met de SAM heb je ook de mogelijkheid om je onderzoeksdata te verrijken met informatie uit externe en interne bronnen, net als uit geavanceerde analyses die wij speciaal voor jou uitvoeren. Dit maakt van de SAM een krachtige bondgenoot die gegevens uit alle hoeken van je organisatie samenbrengt.

En het beste deel? Al deze informatie kan naadloos worden geïntegreerd in jouw eigen technologie of CRM-systeem, zodat je alles wat je nodig hebt, op één plek hebt.

Naadloze integratie met al je essentiële systemen en software

Of het nu gaat om klantcontactsoftware, afsprakensoftware, CRM, of BI-tools: KCM Next is ontworpen om naadloos te integreren met elke software of systeem. Het is jouw brug tussen klantgegevens en klantfeedback, waarmee je inzichten vertaalt naar gerichte actie.

Ons platform is gebouwd op een open architectuur. Hierdoor is integratie met vrijwel elk ander systeem via een API eenvoudig. Zo blijf je in controle, hoe complex je digitale omgeving ook is. Met KCM Next kun je je richten op wat echt belangrijk is – het begrijpen van je klanten en het optimaliseren van hun ervaring.

Alle data op één plek

Dankzij de eenvoudige integratie van KCM Next met diverse systemen en software, wordt informatie-uitwisseling een fluitje van een cent. Hierdoor bekijk je al je gegevens op één centrale plek. Je CX verbeteren was nog nooit zo makkelijk!

Deze informatie, samen met de gegevens uit je eigen organisatie, kun je combineren en visualiseren in BI tools zoals o.a. Power BI, Clickview, SAP Analytics en Tableau. Dit maakt het genereren van inzichtelijke rapportages voor iedereen in de organisatie makkelijk en toegankelijk. Onze data-experts staan bovendien altijd klaar om je te helpen bij het optimaal benutten van deze mogelijkheden.

Eenvoudig gebruik dankzij onze selfservice optie

Hadden we al gezegd hoe gebruiksvriendelijk ons platform is? Met KCM Next krijg je toegang tot een intuïtieve selfservice functionaliteit, compleet met kant-en-klare templates voor de meest voorkomende bedrijfsprocessen. Of je nu je eigen vragenlijst of vragenbibliotheek wilt samenstellen, en dat in meerdere talen, met ons platform is het een eitje. Iedereen binnen jouw organisatie kan hierdoor zelf aan de slag met verschillende soorten onderzoeken.

Toch hulp nodig van onze professionals? Van selfservice tot full-service, en alles daar tussenin, bieden we aan. Jij kiest wat het beste bij jou past.

Je resultaten in een oogopslag met het belevingsdashboard

Functionaliteit is fijn, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Visuele aantrekkelijkheid bieden we je met ons belevingsdashboard. Hoe vaak kom je een platform tegen waar je letterlijk de resultaten van alle metingen zoals NPS, CES, KTO en MTO voor je ziet? Met een eenvoudige blik op het scherm vind je precies wat je zoekt. Het belevingsdashboard maakt data inzichtelijk, toegankelijk en aantrekkelijk. Zo wordt het analyseren van klantbeleving niet alleen makkelijk, maar ook leuk!

Verzekerd van de nieuwste technologieën

Niks is zo veranderlijk als het weer. Nou ja, op technologie na dan. Technologie evolueert continu en is constant in ontwikkeling. Dat we bij KCM vooroplopen met die ontwikkelingen, daar zijn we best een beetje trots op. Je profiteert met onze software van innovaties zoals tekst- en sentimentanalyse en Artficial Intelligence. De meest geavanceerde tools binnen handbereik. Ideaal!

Altijd en overal verbonden: volledig responsief op alle apparaten

In onze altijd verbonden wereld is flexibiliteit het toverwoord. Daarom is ons platform volledig responsief en toegankelijk op elk apparaat – of je nu een telefoon, tablet of laptop gebruikt. Zo kun je op elk gewenst moment en waar je ook bent jouw resultaten bekijken, vragenlijsten opstellen, en de voortgang van de trainingen van je medewerkers volgen. KCM Next geeft je de vrijheid om efficiënt te werken aan het verbeteren van de klantbeleving, waar en wanneer het jou uitkomt.

Ook profiteren van de voordelen van KCM Next?

Meedenken – Meten – Inzicht – Actie
Dat is KCM!

 

Ik wil aan de slag met KCM Next