Meer dan een onderzoeksbureau

Natuurlijk meten wij wel de klant- en medewerkertevredenheid, en dat kan nou eenmaal niet zonder een vorm van onderzoek. Maar bij de meeste onderzoeksbureaus stopt het werk als de cijfers op tafel liggen – wij beginnen dan juist net. Wij kunnen niet wachten om met die resultaten, cijfers en inzichten aan de slag te gaan – samen met jou! Zo brengen we samen jouw organisatie een stap verder op het gebied van klant- en medewerkergerichtheid. Dat is onze drijfveer

KCM Survey

KCM Survey biedt waardevolle inzichten, kennis en ondersteuning op het gebied van customer en employee experience. Survey denkt mee, doet mee en werkt als een partner aan jouw onderzoek. Ze denkt mee over de onderzoeksdoelen en de vragenlijsten: wat kan er gemeten kan worden, hoe kunnen we dit goed implementeren en hoe kunnen we dit in de resultaten meenemen. Bekijk de modules.

Hoe is de tevredenheid bij jouw organisatie?

Je kunt maar op één manier te weten komen of je klanten en medewerkers tevreden zijn over jouw organisatie: door ze te vragen wat ze van je vinden. Hun antwoorden geven je waardevolle inzichten in de aspecten van je organisatie die worden gewaardeerd en waar je klanten en/of medewerkers juist ruimte zien voor verbetering. Zo kun je je dienstverlening optimaliseren en je organisatie excelleren. Dat leidt weer tot tevreden klanten (en medewerkers) die anderen zullen vertellen over jouw organisatie. Die mond-tot-mond reclame is misschien wel de allerbeste reclame die je kunt krijgen, mensen vertrouwen immers eerder op het advies en oordeel van vrienden en kennissen wanneer zij een keuze maken dan op andere informatiebronnen.

Meer weten? Klik op het logo om naar de website te gaan.