Benieuwd of uw klanten tevreden zijn over uw organisatie?

Bij klanttevredenheid draait het eigenlijk om de klantperceptie. Customer Experience, als je het mooi wil zeggen. Een goed klantcontact leidt tot betere klanttevredenheid, maar doet nog zo veel meer voor uw klanten en organisatie.

Het meten van klanttevredenheid

Een tevreden klant is loyaal

Wist u dat je klant niet alleen contact met u heeft als hij uw product of dienst koopt?

Zijn klantreis is veel langer dan u denkt. Die reis begint al op het moment dat een potentiële klant van u hoort en loopt helemaal door totdat hij uw product of dienst niet eens meer gebruikt. Hoe beter het klantcontact en de klantbeleving, hoe loyaler uw klanten zijn. De mening van uw klanten over uw organisatie is dus ontzettend belangrijk.

Met het KCM Platform en uw persoonlijke belevingsdashboard houdt u realtime bij hoe tevreden uw klanten zijn. Zo kun u gemakkelijk inspelen op klantbehoeften en leren van hun verhalen.

Verschillende manieren om klanttevredenheid te meten

Klanttevredenheid kun je meten met de volgende KPI’s (kritieke prestatie indicatoren):

  • Klanttevredenheid (KTV),
  • Net Promotor Score (NPS),
  • Customer Effort Score (CES).

Aan de hand van deze KPI’s kunnen we u precies laten zien wat uw verbeterpunten zijn.

 

Waarom het KCM Platform?Je kiest voor KCM omdat:

  • directe inzichten krijgt;
  • advies krijgt over de inzichten en de vervolgacties die binnenkomen;
  • een gebruiksvriendelijk, persoonlijk belevingsdashboard hebt;
  • wij inzichten verstrekken waar u vandaag direct wat mee kunt en op langere termijn helpen om loyaliteit en retentie te verhogen, faalkosten te verlagen en processen te optimaliseren.
Aan de slag met de resultaten

Met het online belevingsdashboard volg je gemakkelijk de cijfers over de tevredenheid van jouw klanten. Deze kun je altijd realtime inzien. Op die manier kun je snel aan de slag met klantwensen. Zo heb je voor de korte termijn altijd grip op klantsignalen en kan je daar direct wat mee kan doen. Daarnaast kan je op basis van de feedback aanpassingen in je organisatie doen om herhaling van dezelfde klantsignalen te voorkomen.

Jouw persoonlijke belevingsdashboard

Transactioneel onderzoek, relationeel onderzoek, continu onderzoek, discontinu onderzoek, periodiek onderzoek, marktonderzoek, brancheonderzoek, leveranciersonderzoek en nog veel meer vormen van onderzoek: wij kunnen allerlei onderzoeken verrichten zoals je wenst. De resultaten zijn realtime en online direct inzichtelijk in je persoonlijke belevingsdashboard en rapportagemodule.

Onze modules
Wij hebben verschillende modules ontwikkeld om de verzamelde informatie te analyseren, te rubriceren en te rapporteren.
Hiermee kan je nog sneller de waardevolle inzichten analyseren en waar nodig direct op acteren.

Ik wil meer weten over:

Wil je weten wat wij samen met jou kunnen doen?

Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken samen met jou welke onderzoeken het beste zijn voor jouw organisatie. Samen gaan we voor een betere klanttevredenheid!

Contact