Wij bieden inzicht via onze belevingsdashboards

Om u nog betere inzichten te kunnen geven, bieden wij modules die hierin ondersteunen. Onze modules vullen aan, of ze voorzien u van meer relevante informatie. Op die manier kunt u nog dieper op de inzichten ingaan. Hoe meer tevredenheid, hoe beter.

 

Welke modules zijn er?

Met de rapportagemodule deelt u eenvoudig de resultaten van metingen

Het is belangrijk dat u de organisatie op de hoogte houdt van de resultaten van uw metingen. Met de rapportagetool maakt u snel en gemakkelijk een overzicht dat je kunt downloaden. Daarmee kunt u de informatie binnen de organisatie delen. Zo kunt u bijvoorbeeld op rapportages maken per team, afdeling of proces. Per maand, kwartaal of jaar. Alles is mogelijk.

De Respondentenfeedbackmodule voor de open vragen

De Respondenten feedbackmodule is een goed instrument om open antwoorden van klanten en medewerkers op een eenvoudige wijze te categoriseren. Met de juiste instellingen kunt u met één klik op de knop open feedback verwerken en per categorie gerapporteerd krijgen. Het is zelfs mogelijk hier een stemming aan toe te voegen. Zo heeft u je vanuit het  dashboard altijd een actueel overzicht van de antwoorden op open vragen. Dit levert u, naast scores en cijfers, nog meer waardevolle inzichten.

Met de verbeter-/complimentenmodule worden klachten snel opgepakt

In de verbeter-/complimentenmodule’ kunt u de parameters naar eigen wens instellen. Daarmee kunnen klantsignalen die niet voldoen aan u ingestelde criteria worden geïsoleerd in de verbetermodule. Bij klachten kunt u bijvoorbeeld geautoriseerde collega’s een signaal geven dat er een nieuwe klantcase is waarmee zij direct mee aan de slag moeten.

Wanneer er een compliment is gegeven aan de organisatie of medewerker, kan deze ook direct worden opgevolgd door de respondent te bedanken, in welke vorm dan ook.

Soms is een structurele verbetercyclus nodig. Bijvoorbeeld als er iets misgaat in een proces. Stel dat de communicatie tussen verschillende afdelingen niet soepel loopt. Dan volg je dit net zo lang tot je een trend ontdekt. Daarmee kun je het proces aanpassen.

Het is ook goed om te klanten te laten weten dat u hun complimenten waardeert. Met de complimentenmodule kunnen medewerkers ook daar snel op reageren. En dat is nog leuk om te doen ook.

De Quality Monitoringmodule

Deze volledig geautomatiseerde module die deel uit maakt van METEN . TRAINEN . VERBETEREN biedt u de mogelijkheid om de resultaten van de teruggeluisterde gesprekken direct digitaal te verwerken. Het verschaft u middels het online dashboard kennis en inzicht dat  noodzakelijk is om de kwaliteiten van de medewerkers en hun team te perfectioneren.

De Registratiemodule van klantcontacten

Met de Registratiemodule turft u waar klantcontacte over gaan. Medewerkers kunnen kiezen uit een lijst met onderwerpen waarover de klant contact heeft opgenomen. Wilt u dit zeer efficiënt en effectief bijhouden? Dan is de Registratiemodule een uitkomst. In deze module ziet u hoe vaak er contacten zijn over een bepaald onderwerp en hoeveel tijd dat kost. Uziet de tevredenheid over dat onderwerp en of u processen of systemen moet verbeteren. De gegevens uit de Registratiemodule kunt weer koppelen aan andere onderzoeken en diepgaand (laten) analyseren om te zien of procesoptimalisatie is gelukt.