Kom jij bij ons werken?

KCM is het leukste softwarebedrijf en marktonderzoeksbureau in Nederland. Elk jaar groeit onze kennis en ons team. Dat komt goed uit als jij zoekt naar een vacature in Loosdrecht! Ons team bestaat uit gedreven mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van klant- en medewerkerbeleving, benchmark, trainingen, strategie en audits. KCM is in 195 landen aanwezig en heeft al meer dan 31.000.000 uitnodigingen verstuurd naar respondenten. Momenteel lopen er meer dan 4.000 onderzoeken!

Je bent vast wel eens uitgenodigd voor een klant- of medewerkertevredenheidsonderzoek. Grote kans dat één of meerdere onderzoeken vanuit het KCM Platform is gebeurd!

Ben jij een harde werker en spreekt dit verhaal jou aan? Kijk dan of we een passende vacature hebben voor jou!

Vacatures

🔍   Enquêteur/ Mystery guest

Stuur je een open sollicitatie?
Creatieve sollicitaties stellen we altijd op prijs. We kunnen je niet beloven dat we meteen een baan voor je hebben. Maar als we een vacature hebben die bij je past, dan weten we je te vinden.

Groei je met ons mee?

We hebben de ambitie om nog meer te groeien. Dit doen wij door te blijven investeren in talenten en ontwikkelen van onze kennis. Zie jij het zitten om met ons mee te groeien? Solliciteer dan snel! We gaan graag met je in gesprek. Je kunt je CV en motivatie sturen naar: hrm@kcmgroup.eu. We horen graag van je.


Let op
: Als jij een open sollicitatie instuurt ga je er mee akkoord dat wij jouw gegevens een half jaar lang bewaren. Dan weten we jou te vinden wanneer we weer op zoek zijn naar een leuke nieuwe collega.