Exposing Opportunities –
Kansen bieden én benutten

Meten en verbeteren

Natuurlijk meten wij klant- en medewerkerbelevingen. Dat kan niet zonder een vorm van onderzoek. Maar het stopt niet als de cijfers bekend zijn. Bij ons gaan we dan juist verder.

Wij kunnen niet wachten om samen met jou met die cijfers en inzichten aan de slag te gaan. Wij ontwikkelen, analyseren, maken de juiste strategie en leveren de roadmap voor verbeteringen. Alles om jouw organisatie een stap verder te brengen, te verbeteren en klant-  en medewerkergerichter te maken.

Pas dan hebben wij ons werk goed gedaan.

KCM Pijlers

Klantbeleving is veranderd

12 jaar geleden was ‘klantbeleving’ een groot onderzoek, één of twee keer per jaar. Eerst werd er met een presentatie uitgelegd hoe dit zou werken. Medewerkers hoorden daarna een tijd niets. Totdat de resultaten een paar maanden later binnenkwamen.

Hadden organisaties en hun klanten hier voldoende aan?

Vaak waren er al dingen veranderd en bleken resultaten een momentopname uit het verleden. Het was informatie. Veel informatie. En niet alles was even nuttig. Als manager moest je dan zelf maar kijken wat je kon gebruiken. En dan moesten de verbeteringen nog worden doorgevoerd.

 

Dit moest anders: klant- en medewerkersbeleving centraal stellen. In 2011 startte KCM – toen nog de Klantcontact Monitor – met het ontwikkelen van haar KCM Platform en technieken. Eind 2012 was KCM daar. Realtime, altijd en overal inzicht in je klant- en medewerkersbeleving was een feit.

Ondertussen bestaat KCM alweer ruim elf jaar. En KCM is niet gestopt met groeien. Nieuwe medewerkers, nieuwe technologieën en nieuwe onderzoeksmethodieken zijn er bij gekomen. Hier zijn we trots op. Al tien jaar lang werken wij aan het verschaffen van waardevolle inzichten. En dit hopen wij nog een hele lange tijd te blijven doen, samen met jou, en onze andere klanten.

Edwin van Wijk

Uit de praktijkWil je ook weten wat KCM samen met klanten in de praktijk doet?

Wij werken nooit alleen aan onderzoeken en inzichten. Wij doen dit altijd samen mét en vóór jou en gaan een paar stappen verder om echte veranderingen te realiseren. Of het nou gaat om jouw klanten en/of jouw medewerkers. Wij helpen eerst met het continue krijgen van waardevolle inzichten. Dan weet je écht hoe er over jouw organisatie gedacht wordt.

Dan helpen we met hoe het verder moet. Met een totaalpakket aan diensten. Maar helemaal zoals jij het wilt. Wil je alleen metingen? Prima! Wil je mensen trainen op die vaardigheden die de Customer Experience gaan verbeteren? Ook prima.

Of gaat het om systemen en processen die verbeterd moeten worden. Wij helpen je graag. Bij onze Cases vind je verhalen van klanten en KCM, waarin we samen zijn opgetrokken om Customer Experience te verbeteren. Verhalen waar onze opdrachtgevers trots op zijn. En hun klanten blij mee zijn.

Cases

Demo aanvragen

Zelf ervaren wat KCM voor jou kan betekenen?

Vraag de demo aan