Verbeteren door naar je klanten en medewerkers te luisteren

Het gaat goed met je organisatie, maar het kan natuurlijk altijd beter. KCM helpt je jouw organisatie te verbeteren door samen waardevolle inzichten te verzamelen.

KCM Group

Je zoekt een oplossing

Hoe kom je erachter op welke punten je nog kunt verbeteren? En welke drijvers bepalen jouw klanttevredenheid? KCM helpt je met het verzamelen van waardevolle inzichten in de tevredenheid van jouw klanten en medewerkers. Zo weet jij snel wat je verbeterpunten zijn. En helpen wij jou om je organisatie klant- en medewerkergerichter te maken.

Werk samen met KCM aan jouw klant- en medewerkergerichtheid

Leren van je klanten en medewerkers

Hoe leer je van je klanten en medewerkers? Door onderzoek te doen. En daar helpen wij je graag bij. Samen nemen we de eerste stap naar een mooie klant- en medewerkergerichte toekomst. Door te leren van de ervaringen van jouw klanten en medewerkers.

KCM Group

De juiste onderzoeken

Als duidelijk is welke informatie je nodig hebt, kunnen wij je adviseren over de verschillende soorten onderzoeken. Onze experts staan voor je klaar. Samen kiezen we de juiste onderzoeken. We zorgen ervoor dat er snel antwoord is op jouw vragen.

Onze in-house expertise

Wij helpen je met het maken van de beste vragenlijsten en online uitnodigingen. Onze CX-specialisten nemen je veel werk uit handen. Samen met jou zetten wij die stap extra. En heb jij snel inzicht in je verbeterpunten.

Het KCM Platform

De resultaten van jouw onderzoeken zie je direct terug in je persoonlijke online belevingsdashboard. Hét platform voor al jouw onderzoeken. Je kunt direct met de resultaten aan de slag.

Meer dan alleen onderzoeksresultaten

Ons werk stopt niet na de onderzoeken en het presenteren van de resultaten. Wij helpen jouw organisatie graag nog een stap verder.

KCM Group

Van data naar informatie

Laat je de interpretatie van de onderzoeksresultaten liever aan een expert over? Geen probleem. Wij helpen jou snel en persoonlijk met het begrijpen van de data.

Workshops om alle mogelijkheden van KCM te benutten

Wil je alle mogelijkheden van je online platform kunnen gebruiken? Neem dan deel aan onze workshops. Dan leer je hoe je het KCM Platform nog beter kunt gebruiken. Ook hebben wij workshops om je vragenlijsten te verbeteren.