Krijg meer tijd. Houd grip en vergroot je kennis.

Houd meer tijd over en krijg meer grip en inzicht in de kennis van je medewerkers met het Security Awareness Platform van KCM Group. Veilig werken met (privacy) gevoelige informatie is van groot belang voor vrijwel elke organisatie. Wanneer weet je of een link of dat mailtje dat persoonlijk aan jou gericht is, veilig genoeg is? Het doel van het platform is om op een laagdrempelige manier online onveilige situaties te herkennen. Door middel van de kennisbank blijft het onderwerp rondom dataveiligheid altijd top-of-mind bij jouw organisatie.

 

Veiligheid altijd binnen handbereik

Het Security Awareness Platform is als gangbare (web) platform beschikbaar op alle mogelijke devices zoals telefoons, computers en tablets. Doormiddel van push notificaties stelt het platform continu uitdagende vragen om de basiskennis van de gebruikers te testen.

Tevens beschikt het platform over een kennisbank met actuele items rondom dataveiligheid. Eventuele incidenten kunnen eenvoudig worden aangemaakt en worden bijgehouden, zodat je altijd bewijs hebt dat je er alles aan hebt gedaan om risico’s te vermijden. Bij eventuele vragen of twijfels is er altijd een toegewezen contactpersoon waarmee met één druk op de knop contact kan worden opgenomen.

Verlaag de risico’s, start vandaag nog!

 

Neem contact met ons op

Meer tijd
Wij ontzorgen jou zodat je meer tijd hebt.

Meer grip

Door het overzicht en het alles-in-één pakket, krijg jij meer grip op de situatie.

Meer kennis

Altijd up-to-date nieuws en vragen voor jouw medewerkers, zodat het onderwerp top-of-mind blijft.

Benieuwd naar de onderwerpen?

Het platform beschikt over een set vragen met elk verschillende onderwerpen. De vragen belichten de belangrijkste onderwerpen over het omgaan met dataveiligheid. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als phising, veilig internetten, veilig omgaan met mobiel apparatuur, een veilige werkplek en privacy.

Onderwerpen Security Awareness Platform

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We gaan graag met je in gesprek om een demo te geven!

Contact