Wat is StembureauSucces?

In 2010 zijn we met StembureauSucces begonnen met het online opleiden van stembureauleden, als eerste opleider in Nederland. En inmiddels leiden wij elk jaar bijna 30.000 stembureauleden op om plaats te mogen nemen op een stembureau in bijna 100 gemeenten. StembureauSucces is dé online stembureautraining die telt!

Waarom StembureauSucces?

Als ervaren specialist in online opleiden staan wij middenin ons vakgebied. Door onze ervaring te combineren met de inhoudelijke expertise van het ministerie van BZK hebben wij ijzersterke stembureautrainingen ontwikkeld die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk zijn.

Daarnaast begrijpen wij als geen ander voor welke uitdagingen gemeenten staan bij het organiseren van verkiezingen. Met StembureauSucces heb je al één belangrijke uitdaging minder: zorgen dat je stembureauleden beschikken over alle kennis en vaardigheden die ze nodig hebben.

“In de wereld van stembureautrainingen zijn wij jouw betrouwbare gids. Met onze toewijding, persoonlijk contact, uitstekende service en hoogwaardige trainingen staan we altijd voor je klaar. We denken graag met je mee. Geen stress met StembureauSucces!”

Tycho Tacoma
Business Manager

 

Ik wil aan de slag met StembureauSucces

Ik wil aan de slag!

Jouw voordelen

 • Een ijzersterke online training die zich elk jaar opnieuw bewijst
 • Een directe koppeling met Procura Verkiezingen en Stembureaumanager
 • Een overzichtelijk beheerportaal
 • Een dashboard dat de voortgang en resultaten in één oogopslag weergeeft
 • Specifieke leerpaden voor elke rol op het stembureau
 • Keuze uit verschillende telmethoden: VOX (voorheen CRAFT), BZK, of uw eigen methode
 • Oefenen met het invullen van het proces-verbaal
 • Een kennisbank die stembureauleden op elk moment kunnen raadplegen
 • Scenario’s om te oefenen wanneer iemand mag stemmen en wanneer niet
 • De mogelijkheid om eigen of aangekochte lesmaterialen (video, e-learning, documenten) toe te voegen
 • Gemakkelijke ondersteuning van deelnemers via ons beheerportaal

Altijd inbegrepen

Gepersonaliseerd
platform

Eenvoudig
beheerportaal

Koppeling met Procura en
StembureauManager

Overzichtelijk
dashboard

Specifieke
leerpaden

Eigen content
toevoegen

Effectieve
e-learnings

Voorgevulde
kennisbank

Scenario’s voor
toegangsbepaling

Oefening
proces-verbaal

Flexibele
eindtoets

Persoonlijke
service

Gastheerschap en leiderschap

Naast de stembureautraining waarmee stembureauleden alle feitelijke kennis opdoen om op een stembureau te mogen plaatsnemen, kun je bij StembureauSucces ook kiezen voor een aanvullende e-learning module: ‘Gastheerschap en leiderschap’. Hiermee train je de zachte vaardigheden van je voorzitters, zodat stembureauleden en kiezers zich welkom voelen en de verkiezingsdag op een prettige manier verloopt.

 

Ik wil aan de slag met StembureauSucces

Ik wil aan de slag!

Onze mensen maken het verschil

Bij StembureauSucces stopt het niet bij het leveren van de training. Wij zijn een premium opleidingspartner die voor je klaarstaat en je zorgen wegneemt. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact.

Zo krijg je bij StembureauSucces een complete online training die je zo kunt gebruiken. Maar je houdt alle vrijheid om te bepalen hoe je jouw stembureauleden opleidt. Heb je een eigen instructievideo of ander lesmateriaal dat je aan de training wil toevoegen? Of toch liever een wat hoger of lager slagingscijfer voor de eindtoets? Onze professionals denken graag met je mee en ondersteunen je hierbij als je er zelf even niet uitkomt.

De resultaten laten het zien!

Na elke verkiezing evalueren wij altijd nauw met onze opdrachtgevers. En de resultaten mogen er zijn! Ben je benieuwd wat gemeenten en stembureauleden van ons vonden na de afgelopen verkiezing?

 

Laat de resultaten zien

Laat de resultaten zien