Enquêteur/ Mystery guest

Wij zijn op zoek naar een enquêteur/ mystery guest. De uitvoering van de opdrachten wordt in eerste instantie uitgevoerd op onze grootste luchthaven, een dynamische omgeving, maar dit kan ook op een andere locatie plaatsvinden.

Wat zijn de werkzaamheden?
Als enquêteur stap je op een reiziger af en vraag je naar zijn klanttevredenheid. Deze reiziger heeft net zijn bagage afgegeven bij het bagageloket, is bij het gevonden voorwerpenloket geweest of heeft in een informatiezone gezocht naar informatie. Jij, als enquêteur, spreekt deze reiziger na dat contactmoment aan en vraagt naar zijn tevredenheid over de geboden service.

Als mystery shopper ben je onherkenbaar en doe je je voor als een professionele klant. Je kijkt naar de dienstverlening en hospitality van een bepaalde dienst. Hierover vul je een vragenlijst op een tablet in.

Ben jij de juiste persoon?

  • Je bent niet bang om op iemand af te stappen;
  • Je hebt een open blik en actieve houding;
  • Je bent 1-2 dagen/maand beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal. Je spreekt goed Engels en bij voorkeur ook Duits;
  • Je bent van onbesproken gedrag;
  • Je bent kritisch en hebt gevoel voor een excellente dienstverlening;
  • Je woont in de omgeving Amsterdam/Den Haag/Utrecht en bent voor minimaal een jaar beschikbaar.

Elke maand stemmen we de werkdagen met jou af. Het werk is in tijd op de dag flexibel uitvoerbaar. Je bent dus vrij om zelf bepalen welke uren gedurende de dag je werkt. Belangrijk is dat je het quotum van enquêtes en mystery shopmomenten voor de dag behaalt. Dit is een goede bijbaan voor een student.

Is dit de baan die bij jou past?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar bas.vanwijngaarden@kcmgroup.eu. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Matine Hardon (035-5449800).