Verbeter het contact met jouw klanten

Verbeteren is onlosmakelijk verbonden aan meten, trainen, organisatie en processen. Verbeteren is geen doel op zich maar wel nodig. Kennis, mogelijkheden, keuzes en mensen moeten onderling samenkomen. KCM weet hoe dat aangepakt kan worden. Dit doen wij met drie handvatten: alles is inzetbaar op korte termijn, effectief merkbaar en actief. We onderscheiden twee factoren, namelijk kwaliteit in klantcontact verbeteren en het verbeteren in het maken en uitvoeren van actiegerichte plannen.

Samen concreet worden kan veel tijd en moeite kosten, als het lukt. Bij KCM onderscheiden wij ons door de beschikbaarheid van onze kennis in een eenvoudig toepasbare methodiek, waarmee iedere organisatie verbeterplannen ontwikkelt die passen bij de bedrijfsdoelstellingen en in het ritme van de aanpasbaarheid van de organisatie. Zelf verbeteren? Maak gebruik van onze slimme en pragmatische modules en methodieken.Door het aanbod van zowel meten, analyseren, ontwikkelen van visie, strategie en plannen en opleiden is KCM uniek.

 

     

Hoe tevreden zijn jouw klanten?

Met de verbetermodule en medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO) van KCM kom jij meer te weten over de (on)tevredenheid van jouw klanten en medewerkers.

Verbetermodule:
Met deze module is het mogelijk om in te spelen op de ontevredenheid van respondenten. Je krijgt vooral inzichten in hoe je aan de slag kunt om dit direct te gaan verbeteren.
Alle uitingen van onvrede moeten serieus worden genomen. In de module kun je zelf, op basis van welke parameters, je direct een signaal wilt ontvangen wanneer er een uiting van onvrede binnenkomt. Hierdoor stel je jezelf in staat om er direct mee aan de slag te gaan en de interactie te verbeteren.

MTO
De medewerkers zijn het kloppend hart van een organisatie. Voelen jouw medewerkers zich gehoord, gezien en begrepen? Dan straalt dat af in hun werk. Laat je adviseren door onze organisatiepsycholoog over hoe het MTO voor jouw bedrijf het beste kan worden vormgegeven en laat onze data-analist een rapportage maken met de bevindingen. Het eindrapport bevat concrete verbeteracties die uiteindelijk leiden tot een beter werkende organisatie én meer tevreden klanten!

Klantcontact Kwaliteit Analyse
Om effectief te verbeteren is het raadzaam om eerst te meten. Binnen KCM hebben we een methode ontwikkeld die de kwaliteit van de klantcontacten meet. Met de resultaten heb je ‘verbetergoud’ in handen en kun je direct aan de slag. We meten het klantcontact op alle kanalen, zoals telefoon, chat en e-mail. Alle trainingstrajecten starten met een vooronderzoek

All You Can Learn

Wil je jouw medewerkers trainen om beter te kunnen omgaan met klanten? Dan is All You Can Learn (AYCL) wat voor jou!

KCM deelt alle kennis en praktijkervaring op het gebied van klantcontact die je nodig hebt. Voor één vaste prijs per maand, alle e-learning modules online beschikbaar voor alle medewerkers. Wij ontwikkelen ready-to-use, online modules. Onze bestaande trainingen voegen wij samen in één All You Can Learn abonnement. Je selecteert de relevante modules waar je mee wilt beginnen. Alle medewerkers kunnen hiervan onbeperkt gebruik maken.

Een goed jaarplan én gemotiveerde medewerkers?

Benieuwd hoe je eenvoudiger jouw jaarplan kunt ontwikkelen? Wil je beter sturen op de kwaliteit in jouw klantcontact of wil je weten wat jouw klanten denken? KCM helpt je daarbij.

KCM Jaarplan Generator
Samen en op korte termijn tot een plan komen, dat zo concreet is dat jij en jouw organisatie direct wat wat er gedaan moet worden. Niets is zo frustrerend als plannen die niet worden waargemaakt.

Menselijke maat in klantcontact
Wil jij weten waarop jouw medewerkers te motiveren zijn? Door bewustzijn bij de medewerkers te creëren van de impact van het gedrag op de beleving van klant, zullen jouw klanten zich geen nummertje meer voelen.

Ook jouw klantcontact verbeteren?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan en kom erachter hoe je het verschil kunt maken!

Meer informatie